Egy örömapa betolta a svédasztalt, majd kirúgták az esküvőről azokat, akik nem adtak neki a pizzájukból

2024. augusztus 4. – 21:38

Másolás

Vágólapra másolva

Kirúgtak egy házaspárt egy esküvőről az Egyesült Államokban, miután pizzát rendeltek, mert nem jutott nekik az esküvői menüből. A férfi nem volt hajlandó osztozkodni az ételen a menyasszony apjával, mert az apa és rokonai előtte fogyasztották el a svédasztal ételeit. Végül a pizzarendelő férfinak kellett elhagynia a helyszínt – írta meg a Fox News egy Reddit-poszt alapján.

A pár a férfi egy barátjának esküvőjén vett részt, de azelőtt elfogyott minden étel a vacsoránál, hogy sorra kerültek volna. „Senki felett nem ítélkezek amiatt, hogy mennyit eszik, de észrevettem, hogy mindenki óriási adagokat szed, amíg mi vártunk” – mondta a férfi, aki szerint többen már azelőtt visszatértek repetázni, hogy mindenkinek jutott volna az ételből.

Végül kikaparták a maradékot, de még így is éhesek maradtak, ezért úgy döntöttek, összedobják a pénzt és rendelnek néhány pizzát. Miután megérkezett a pizza, más éhezők is észrevették, így végül sokan osztozkodtak a szeleteken.

„Odajött a vőlegény, és megkérdezte, miért rendeltem a pizzát, mert a menyasszonya nem örül neki” – mondta a férfi. „Mit kellett volna tennünk, éhen halni?”

Ez azonban önmagában még nem lett volna elég a kirúgáshoz: miután mindenki jól lakott, a férfi észrevette, hogy egy ember a friss házasok asztalától éppen a dobozban árválkodó utolsó két szeletet szemezi. Körbekérdezett, hogy kéri-e valaki a maradékot, majd mikor jelentkezett rá a titokzatos ember, a férfi a saját tányérjára pakolta a szeleteket, és elkezdte a levezető nassolást.

„Te és az asztalodnál mindenki sokkal többet kapott a vacsorából, mint amennyi járt volna, mindent megettetek. Ez az oka annak, hogy egyáltalán ételt rendeltünk, és most van képed arra kérni minket, hogy osszuk meg a maradékot” – mondta saját állítása szerint a férfi, aki ekkor még nem tudta, hogy a menyasszony apjával beszél. Nem sokkal később azonban ez is kiderült, amikor a vőlegény megkérte a férfit, hogy hagyja el a helyszínt, miután dühbe gurult a már nem olyan titokzatos ember.

Így történt hát – állítólag –, hogy kiraktak egy párt az Egyesült Államokban egy esküvőről. A posztot író férfi szerint nem sokkal később megkereste őket a vőlegény, és elmondta, hogy menyasszonya sajnálja a történeteket. A pizzázásból kizárt örömapa pedig egy esküvő-aftert is szervezett, ahova már legalább 50 nagy pizzát rendelt a korábbi étteremből.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!