„Anya, én nem kértem ketchupot” – egy amerikai Burger Kingben vérfoltos gyerekmenüt adtak egy családnak

2024. augusztus 3. – 12:11

Másolás

Vágólapra másolva

Vért talált a kislányának vásárolt Burger King-menüben egy amerikai édesanya – írja az NBC News.

Tiffany Floyd elmondása szerint a New York állambeli Getzville-ben vásárolt egy gyerekmenüt, a csomagot pedig rögtön odaadta az autóban ülő négyéves kislányának. A kislány rövidesen megszólalt, és azt mondta,

ő nem kért ketchupot.

Floyd elvette tőle a zacskót, akkor látta meg, hogy a szendvicsen, a sült krumplin és az azokhoz adott játékon is vérfoltok vannak, nem ketchup. Azonnal felhívta az éttermet, akik elismerték, hogy

egy dolgozójuk elvágta a kezét munka közben, így kerülhetett vér az ételre.

Az étterem menedzsere fel is ajánlotta, hogy menjenek vissza, és akkor visszatérítik az ebéd árát, az anya viszont nem elégedett meg ennyivel, bejelentést tett a helyi népegészségügyi hivatalnál, majd a TikTokra is feltöltött egy videót, amiben elmesélte, mi történt, és be is mutatta a vérfoltos gyerekmenüt.

Az eset július 26-án történt, a TikTok-videót azóta több mint 9 millióan látták. Ezek után már a Burger King is komolyabban vette a panaszt, az éttermet több napra bezárták, hogy fertőtlenítsék a konyhát.

A gyorsétteremlánc képviselője később azt nyilatkozta, „mélységesen feldúlta őket”, amikor értesültek az esetről, felvették a kapcsolatot Floyddal, és dolgoznak „az incidens megoldásán”. A Burger King szerint egyébként a dolgozó, miután észrevette, hogy megsérült az ujja, azonnal abbahagyta a munkát.

A nő a Today.com-nak azt mondta, bár azonnal kiköpette az ételt a kislányával, voltak már orvosnál és pszichológusnál is, és vért is vesznek majd a gyerektől, hogy bebizonyosodjon, hogy nem kapott el semmilyen fertőzést.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!