Az X-en könyörög Musk gyerekeinek nagymamája, hogy a Tesla-vezér adja vissza az unokáit

2024. július 28. – 18:18

Másolás

Vágólapra másolva

Válaszokat követel Elon Musk három gyermekének nagymamája, Sandy Garossino szerint az unokáinak Kanadába kellett volna utazniuk a hétvégére, hogy meglátogassák a 93 éves, súlyosan beteg dédnagyanyjukat. Az utat azonban lemondták, Garossino szerint Musk elvette a gyerekek útleveleit, és Párizsba vitte őket – írja az NBC News.

Sandy Garossino a zenész, Grimes – polgári nevén Claire Boucher – anyja. Boucher és Musk 2018 és 2021 között alkottak egy pár, három közös gyerekük van.

Garossino az X-en tett közzé több bejegyzést is azért, mert állítása szerint más módon nem éri el a Tesla vezérigazgatóját. Egyik posztjában az áll, hogy aggódik az unokái miatt, akiket az apjuk nem enged el maga mellől, egy másik bejegyzésben pedig arról írt, hogy nyugtalan lett, amikor meglátta Muskról és az egyik gyerekről készült felvételt a párizsi olimpián.

„Hol és kivel van a többi gyerek? Úgy volt, hogy az anyjukkal lesznek” – tette fel a kérdést a nagymama az X-en. „Arra kérlek, hogy tartsd tiszteletben a megállapodásotokat, és add vissza a gyerekeket, valamint a szükséges dokumentumokat is, hogy láthassák a dédnagymamájukat, mielőtt meghal” – olvasható egy másikban.

A kialakult helyzetbe beleszállt Musk exneje, Julian Wilson is, aki a Threadsen tett közzé egy Grimest és Garossinot támogató bejegyzést. Wilson szerint Musk felelőtlen apa, aki képes elvenni a gyerekeket az anyjuktól.

Egyre több a családi balhé az X tulajdonosa körül. A napokban Musk azért került a címlapokra, mert azt állította, hogy transznemű gyermekének elméjét „megfertőzte a woke-vírus és végzett vele.” Reagálva apja kijelentéseire Vivian Jenna Wilson az X-en azt állította, hogy hazugság minden, amit Musk róla mondott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!