Trump azt tanácsolta unokaöccsének, hogy hagyja meghalni fogyatékossággal élő fiát

2024. július 24. – 20:45

Másolás

Vágólapra másolva

Donald Trump azt javasolta unokaöccsének, hogy hagyja meghalni fogyatékos fiát, Williamet, aztán költözzön le Floridába, derül ki Fred C. Trump III, a volt elnök unokaöccsének jövő héten megjelenő, All in the Family: The Trumps and How We Got This Way címet viselő könyvéből – írja a Guardian.

A Time szerda reggel közölt egy részletet a kötetből, amely részletesen leírja Trump dédunokaöccsével kapcsolatos érzéketlen megjegyzéseit. Ez pár nappal azután történt, hogy a republikánus jelölőgyűlésen a családtagok Trumpot „végtelenül gondoskodó és szerető” nagyapa és családapa jelzővel illették.

A Trump-család szövevényes történetet tudhat a magáénak, nem ez az első őszinte hangvételű kötet a famíliáról. Fred C. Trump III nővére, Mary Trump 2020-ban adta ki minden szennyest kiteregető memoárját Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man címmel. A kötet többek között tartalmazza annak a történetét, hogy Donald Trump és testvérei hogyan fosztották meg Fred Trump III-at és Mary Trumpot az örökségüktől, majd ezt követően hogyan szüntették meg William ápolásának finanszírozását.

„Az elfogadás és a tolerancia csak a neveléssel és tudatossággal érhető el” – írja Fred C. Trump III. „Donald valószínűleg soha sem fogja ezt megérteni.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!