Emberi maradványokkal teli bőröndöt hagyott valaki egy bristoli hídon

2024. július 13. – 08:10

Másolás

Vágólapra másolva

Pár nappal azután, hogy a rendőrség emberi maradványokkal teli bőröndökre bukkant Bristolban, egy londoni lakásban is maradványokat fedeztek fel. A rendőrség szerint mindkét helyszínen ugyanazokhoz a holttestekhez tartozó maradványokat találták meg, ezért a két ügyet együtt kezelik – írja a BBC.

A bristoli rendőrséghez szerdán, nem sokkal éjfél előtt érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi gyanúsan viselkedik egy bőrönddel egy hídon. A járőrök tíz percen belül a helyszínre értek, a férfi viszont addigra a bőröndöt hátrahagyva elmenekült. Nem messze onnan egy másik magára hagyott bőröndöt is találtak a rendőrök, mindkettőben emberi maradványokat fedeztek fel.

Több szemtanú is megerősítette, hogy láttak két férfit, amint nehéznek tűnő bőröndöket cipelnek, az egyik a BBC-nek azt mondta, meg is kérdezte tőlük, hogy holttestek vannak-e bennük, de nem válaszoltak neki. Elmondása szerint a bőröndöket egy fehér és egy fekete férfi húzta és egy fehér nő kísérte őket.

A rendőrség pénteken egy londoni lakásban szintén emberi maradványokat fedezett fel. A nyomozók szerint ezek ugyanahhoz a két férfihoz tartoznak, akiknek a testrészeit Bristolban találták meg. Bár az áldozatokat hivatalosan még nem azonosították, a rendőrség közölte, gyanúsítottként körözik a 34 éves, kolumbiai származású Yostin Andres Mosquerát, akit mindkét férfi ismerhetett.

A rendőrség szerint a gyanúsított Londonból utazott Bristolba, majd taxival vitette magát ahhoz a hídhoz, ahol később az egyik bőröndöt megtalálták. A taxit lefoglalták.

Frissítés:

A Guardian azt írja, Mosquerát szombat reggel elfogta a rendőrség egy bristoli vasútállomáson. A férfit Londonba szállítják kikérdezésre, a rendőrség közölte, hogy mást egyelőre nem keresnek az üggyel kapcsolatban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!