Hónapokig járt rá a vermonti republikánus képviselő demokratatársa táskájára, hogy vizet öntsön bele

2024. június 19. – 06:34

Másolás

Vágólapra másolva

Mary Morrissey vermonti republikánus képviselő nyilvánosan bocsánatot kért, miután levideózták, ahogy vizet önt demokrata törvényhozó kollégája táskájába. A republikánus hónapokon keresztül, visszatérően járult a táskához egy pohár vízzel. Hogy miért, az nem teljesen világos: csak azt tudni, hogy a két politikus ugyanannak a városnak a képviselői.

Morrissey egy ülésen kért bocsánatot a demokrata Jim Carrolltól. A 67 éves Morrissey egyébként 13. ciklusát tölti a vermonti törvényhozásban, Carroll pedig két ciklus óta van ott. Ennek egy részét biztosan vizes táskával töltötte: mint kiderült, a republikánus képviselő már január óta öntött (rendre csak egy-egy csésze) vizet képviselőtársa táskájába.

Carroll a Guardiannak arról beszélt, hogy elsőre is gyanús volt neki Morrissey, mert bár gyermekkoruk óta ismerik egymást, a testületben mégis ellenséges volt vele a nő. Carroll ezután döntött úgy, hogy titokban fel fogja venni, mi történik táskája körül. Kétszer is levideózta Morrissey-t, ahogy egy pohár vízzel a táskájához megy.

Morrissey végül a nyilvános bocsánatkérés mellett azzal védekezett, hogy állítása szerint nem tudta, hogy kié a táska. Mindenesetre ennek fényében is furcsa, hogy hónapokon át pakolta tele vízzel. Morrissey először azt is mondta, hogy csak azért öntött vizet a táskába, mert le akarta tisztítani. Ezt az állítását később arra módosította, hogy egyszerűen nem tudja, miért döntött úgy, hogy vizet önt a táskába.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!