Megunta a rodeót a bika, lazán átugrotta a kerítést

2024. június 10. – 09:42

Másolás

Vágólapra másolva

Egy bika átugrott az arénát körülvevő kerítésen egy oregoni rodeón, és a parkolóba szaladt, ahol elfogták. Az elszabadult bika útközben legalább három embert megsebesített – írja az ABC News.

A Sisters városában megrendezett 84. Sisters rodeó közönsége szombat este éppen Lee Greenwood „God Bless the U.S.A.” című dalát énekelte, a legtöbben mobiltelefonjuk zseblámpájával a kezükben, miközben a bika körbefutotta az arénát az est utolsó bikarodeója előtt. Ekkor azonban a bika úgy döntött, ebből elég, fogta magát, és átugrotta a kerítést.

A bika útközben felborított egy szemetesládát, miközben az emberek össze-vissza próbáltak elugrálni az útjából. Két embert kellett kórházba szállítani, egyikük sem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

A rodeó állattartó szakemberei biztosították a bikát az állattartó karámok mellett, és egy karámba helyezték – közölte a Sisters Rodeo egyesület.

A Hivatásos Rodeó Cowboyok Szövetsége szerint a szombati eset emlékeztet arra, hogy „bár a rodeó egy rendkívül szórakoztató sport, nagyon ritka esetekben kockázatot is jelenthet”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!