Egy éjszaka alatt két lövöldözés tört ki az amerikai Columbus városában, négyen meghaltak

2024. május 18. – 23:38

Másolás

Vágólapra másolva

Az Egyesült Államok-beli Columbus városában egy éjszaka alatt két lövöldözés is történt, négy ember vesztette életét – írja a Yahoo.

A helyi rendőrség közölte, hogy először éjfél után nem sokkal, fél egy körül kapott bejelentést egy Columbus keleti részén történő lövöldözésről. A hatóságok közleménye szerint két férfi a 34 éves Tyler Goins születésnapját ünnepelte, amikor vita kerekedett köztük.

A veszekedés során az egyik férfi, a 30 éves Alsaiah Griffin fegyvert rántott, és halálos lövést adott le Goinsra, akit a mentők nem sokkal később halottnak nyilvánítottak. A rendőrség szerint Griffin először elmenekült a helyszínről, de visszatért, hogy feladja magát a rendőrségnek.

Ezután a hatóságok fél három körül kaptak bejelentést egy, a korábbihoz nem köthető lövöldözésről. A támadó összesen hat embert lőtt meg egy automata fegyverrel a belvárosban. Két embert a helyszínen halottnak nyilvánítottak, köztük egy tizennyolc évest, négy embert pedig kórházba szállítottak. Közülük az egyik áldozat meghalt, egy kritikus állapotban van, a másik két sérült állapota pedig stabil.

„Olyan volt, mint egy jelenet a filmből, amilyet az ember soha nem szeretne látni a való életben, őszintén szólva” – mondta Daquian Williams, egy helyi lakos, aki látta a lövöldözést. A rendőrség továbbra is vizsgálja a lövöldözést és annak körülményeit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!