Egy nő lakott egy michigani szupermarket neon reklámjában

2024. május 12. – 17:34

Másolás

Vágólapra másolva

Sajátos megoldást talált lakhatási gondjaira egy, a sajtóbeszámolókban meg nem határozott korú michigani nő, akinek a nevét se hozták nyilvánosságra. Midland városában költözött be egy Family Fare szupermarket tetején a boltot hirdető neon fényreklámba. Április 23-án bukott le, amikor a szupermarket tetején dolgozó munkások rábukkantak, írja az NBC News.

A neon hirdetőtábla berendezéseit védő kis zugban még parkettát is lerakott magának. Volt számítógépe, nyomtatója, de még egy presszógépe is. A kuckó elég szűkös, mindössze 3-4 méter hosszú és másfél méter széles, legmagasabb pontján pedig 240 centi magas, amivel még az újépítésű lakások magyarországi standardjától is elmarad.

„Kapcsolatba léptünk vele, és tájékoztattuk, hogy nem élhet ott” – közölte az esetről Brennon Warren, a midlandi rendőrség szóvivője. A nő a tájékoztatása szerint hivatalosan birtokháborítást követett el, de nem léptek fel ellene. Inkább csak tájékoztatták, hogy milyen szociális szolgáltatásokat vehet igénybe a városban, de ezek egyikével sem kívánt élni. Ellenben békésen, incidens nélkül távozott átmeneti otthonából, ahol a rendőrség szerint úgy egy éve élhetett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!