Kerekesszéken tolt be egy nő egy hullát egy riói bankfiókba, hogy hitelt vegyen fel a nevében

2024. április 17. – 16:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy kerekesszékben tolta be nagybátyja hulláját egy brazil nő egy bankba kedden, hogy hitelt vegyen fel a nevében – írja a TV Globo alapján a Brazil Reports. A nő 17 ezer brazil reál (átszámolva 1,2 millió forint) hitelt vett volna fel, de a bank alkalmazottjai gyanút fogtak, lefilmezték és kihívták rá a rendőröket.

Érika de Souza Vieira Nunes kedden jelent meg egy Rio de Janeiró-i bankfiókban egy idős, kerekesszékben tolt férfi társaságában. A bank alkalmazottainak azt mondta, hogy ő a férfi unokahúga és gondozója. Miközben a pultnál beszélgettek, fognia kellett a férfi fejét, hogy az ne dőljön hátra.

„Bácsikám, hallasz? – kérdezte a hullától, aki nem reagált. – Alá kellene írnod. Ha nem írod alá, nincs más megoldás, mert én nem írhatom alá helyetted.”

Amikor a bank alkalmazottai felvetették, hogy a férfi szerintük nincs jól, Nunes megpróbálta megnyugtatni őket, hogy nincs semmi probléma. Azt mondta: „Ő már csak ilyen. Nem mond semmit. Bácsikám, nem akarsz megint kórházba menni?”

A bank alkalmazottai mentőt és rendőrt hívtak a helyszínre, a mentők megállapították, hogy a 68 éves férfi néhány órával korábban halt meg. Azt, hogy miben, még vizsgálják. Az esetről készült videót itt lehet megnézni:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!