Egymillió dollárt követel egy nő Dennis Rodmantől, mert a kosárlabdázó állítólag rácsapta a kezére az ajtót

2024. április 14. – 14:05

Másolás

Vágólapra másolva

Kártérítési pert indít egy nő Dennis Rodman ellen, mert állítása szerint az egykori NBA-bajnok rácsapta az ajtót a kezére – írja a Guardian.

Taylor A. Banks azzal vádolja Dennis Rodmant, hogy kezére csapta az ajtót houstoni otthonában. A felperes állítása szerint az incidens idején művészként és személyi asszisztensként dolgozott Rodmannek és a családjának.

Banks csütörtökön nyújtotta be a keresetet egy houstoni állami bíróságon. Ebben azt állítja, hogy Rodman meghívta őt, hogy lakjon nála, és dolgozzon a családjának. Banks feszült munkakörnyezetet írt le, állítása szerint Rodman többször is szidalmazta, de olyan is volt, hogy felébresztette az éjszaka közepén, és káromkodva üvöltött vele.

„Végül Rodman kábult állapotban fizikailag bántalmazta Bankst úgy, hogy rácsapta a kezére az ajtót” – állítja a kereset.

Az ebből eredő sérülés maradandó idegkárosodást okozott – állította Banks. A nő több mint 1 millió dollárt követel, hogy fedezze az emiatt elvesztett karrierlehetőségeket, és hogy pótolja a Rodman által elvett személyes tárgyait, köztük egy rajzolóasztalt, művészeti kellékeket, olajfestményeket és egy laptopot.

Rodman egyik alkalmazottja a Guardiannek azt mondta, hogy a pert indító asszony nem dolgozott Rodmannek, csak képet akart festeni róla, és a per csak pénzszerzési lehetőség Banks számára.

Rodman az aktív kosárlabdázó évei alatt is ismert volt arról, hogy sokat veszekszik emberekkel a pályán, és azon kívül is. 1997-ben ágyékon rúgott egy operatőrt, amiért 200 ezer dollárt kellett fizetnie kártérítésként. A sportolót több más jogi ügye mellett szexuális zaklatással is vádolták, de a legtöbb pert bíróságon kívüli megegyezéssel rendezte le. A kosárlabdázó saját bevallása szerint depresszióval, kábítószerekkel és öngyilkossági gondolatokkal küzd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!