Megölte élettársát és nyolc hónapos gyerekét a napfogyatkozás előtt egy amerikai asztrológus influenszer, majd belehajtott egy fába

2024. április 11. – 14:26

Másolás

Vágólapra másolva

Lakásában szíven szúrta az élettársát, majd autóba ült a két gyerekével, akiket menet közben kilökött egy autópályán egy amerikai spirtualista influenszer, Danielle Johnson – írja a Los Angeles Times, többnyire névtelenséget kérő rendőrségi források alapján.

Johnson az interneten Ayoka néven ténykedett, asztrológiával foglalkozó profilja népszerű volt a Twitteren. A napfogyatkozás előtt néhány nappal sokat posztolt az égi eseményről, például azt, hogy a spirituális hadviselés megtestesülése, és szerinte mindenkinek el kellett döntenie, melyik oldalon áll.

Arról is írt, hogy eljött az apokalipszis, és követőit arra kérte, hogy osszák meg a bejegyzését, ha hisznek egy új világban. Emellett több hagyományos és antiszemita összeesküvés-elméletet is megosztott, majd hétfőn, a napfogyatkozás előtti hajnalban leszúrta a kanapén fekvő élettársát, megpróbálta kihúzni a lakásból, majd feladta, és visszavonszolta a konyhába.

Ezek után felkapta a 9 éves és a nyolc hónapos gyerekét, beültek a Porschéjába, nekimentek a kapunak kifelé menet és felhajtottak egy autópályára, ahol kilökte a nagyobb lányát, akinek az ölében ült a csecsemő. Fél órával később a rendőrség kapott egy bejelentést, hogy nem messze egy Porsche 160-nal belecsapódott egy fába.

Johnson nem élte túl az ütközést, ahogy a kisebbik gyereke is belehalt az esésbe. A kilencéves kislány viszont túlélte.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!