Anne Hathaway akkor vetélt el, amikor a színpadon minden este egy terhes nőt alakított

2024. március 27. – 10:24

Másolás

Vágólapra másolva

Anne Hathaway amerikai színésznő először beszélt arról, hogy 2015-ben volt egy vetélése. A Vanity Fairnek adott interjúban azt mondta, pont akkor vetélt el, amikor egy színdarabban egy terhes nőt alakított, és minden este el kellett játszania a színpadon, hogy szül.

Hathaway a 2015-ös Grounded című egyszemélyes off-Broadway show-ban egy pilótát alakított, aki teherbe esik.

Hathaway azt mondta, a hat héten keresztül futó előadás alatt a színpadon úgy tett, mintha minden rendben lenne, a barátainak viszont elmondta, mi történt vele, mert „túl sok volt ahhoz, hogy magamban tartsam”.

„Nagyon nehéz valamit ennyire akarni, és azon tűnődni, hogy vajon valamit rosszul csináltam-e.”

Hathaway azt mondta, megdöbbentette, amikor megtudta, hogy sok barátnője élt át hasonló élményeket, és talált egy tanulmányt is, amely szerint a terhességek akár 50 százaléka is vetéléssel végződik: „Azt gondoltam, hol van ez az információ? Miért érezzük magunkat ennyire szükségtelenül elszigetelve? Ez az a pont, ahol kárt szenvedünk. Ezért elhatároztam, hogy beszélni fogok róla”.

A 41 éves színésznőnek azóta két fia született a férjétől, Adam Shulman producertől. Jonathan 2016-ban, Jack 2019-ben.

Második terhességét egy Instagram-posztban jelentette be, ebben írt a termékenységi küzdelmeiről is.

„Ez nem egy filmhez kell” – írta a babapocakjáról készült fotó mellé. „Viccet félretéve, mindenkinek, aki a meddőség és a fogantatás poklán megy keresztül, tudjátok, hogy nem volt egyenes az út egyik terhességemig sem. Extra szeretetet küldök nektek.”

A Vanity Fairnek adott interjúban azt mondta, azért döntött úgy, hogy 2019-ben nem csak az örömhírt osztja meg a nyilvánossággal, mert álságosnak érezte volna, ha csak a boldogságáról számol be, miközben tudja, hogy „a történet ennél sokkal árnyaltabb mindenki számára”.

„Inkább arról szólt, hogy mit nem fogok csinálni. Nem akartam szégyellni valamit, ami számomra statisztikailag teljesen normálisnak tűnt”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!