Késsel támadt főnökeire Ausztriában egy magyar férfi

2024. március 17. – 23:22

Másolás

Vágólapra másolva


Késsel támadt főnökeire Ausztriában egy magyar férfi, szúrta ki a Heute.at cikkét a Blikk. Az incidens szombaton történt Graz környékén, a rendőrség gyilkossági kísérlet miatt nyomoz.

Az információk szerint az 56 éves sofőr egy fuvarozó cég alkalmazottja volt, amit egy 34 éves férfi és annak 62 éves apja vezet. Ők Magyarországról utaztak ki azért, hogy tisztázzanak egy nézeteltérést a sofőrrel. Az A9-es autópálya egyik pihenőjénél találkoztak, ahol a sofőr először megütötte a 34 éves főnökét, majd egy összecsukható késsel megszúrta. Ezután az idősebb cégtulajdonos a fia segítségére sietett, de a késes támadó kiabálni kezdett vele, majd őt is megszúrta, mire a 62 éves cégvezető egy zseblámpával fejbe vágta. Ezután apa és fia beült a teherautójukba, amivel érkeztek, és az északi Pyhrn felé vették az irányt.

A történteket a benzinkutas jelentette a rendőrségnek, akik lezárták az autópálya összes alagútját. A késes támadót a Gleinalm-alagút déli kapujánál fogták el. A sérülteket a grazi regionális kórházba vitték. A 62 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, még éjjel megműtötték, de már túl van az életveszélyen.

A sofőr könnyű sérüléseket szerzett, így őt is ellátták, majd a rendőrség kihallgatta. Elismerte a bűncselekmény elkövetését, és a kést is megtalálták. A férfit a grazi börtönbe vitték.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!