Megöltek egy anyát és négy gyerekét Kanadában

2024. március 8. – 05:57

Másolás

Vágólapra másolva

Megöltek egy öttagú Srí Lanka-i családot és egy ismerősüket a kanadai Ottawában, írja a CBC. A legfiatalabb gyerek még három hónapos sem volt. A gyilkosságokkal kapcsolatban vádat emeltek egy 19 éves Srí Lanka-i diák ellen, aki a családdal élt.

A rendőrök helyi idő szerint szerdán este kaptak segélyhívást Ottawa Barrhaven nevű külvárosából. A helyszínre érkezve elfogták a gyanúsítottat, aki nem állt ellen az intézkedésnek. A rendőrök ezután bementek lakásba, ahol megtalálták az áldozatokat, a 35 éves anyát, négy gyerekét és egy ismerősüket, aki a családdal élt. Az egyik gyerek 7, a másik 4, a harmadik 2 éves volt, míg a legfiatalabb 2 hónapos múlt. A rendőrség szerint az apát is súlyos állapotban szállították kórházba.

Forrás: CBC /Facebook
Forrás: CBC /Facebook

Egy tévétársaság először tévesen lövöldözésként számolt be az esetről, később a rendőrség azt közölte, hogy a gyilkosságokat egy „éles tárggyal” követték el, de részleteket nem közöltek. A 19 éves elkövetőt hatrendbeli gyilkossággal és egyrendbeli gyilkossági kísérlettel vádolják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!