Megerőszakolt és megölt egy turistát Németországban, egy másikat a mélybe lökött, végül beismerte tettét az amerikai férfi

2024. február 19. – 22:57

Megerőszakolt és megölt egy turistát Németországban, egy másikat a mélybe lökött, végül beismerte tettét az amerikai férfi
A 31 éves amerikai vádlott a február 19-én a kempteni bíróságon – Fotó: Karl-Josef Hildenbrand / DPA / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Egy amerikai turista beismerte, hogy a németországi Neuschwanstein kastély mellett megerőszakolt és megölt egy fiatal nőt, akinek barátnőjét is megpróbálta megölni – írja a BBC.

A 21 és 22 éves, szintén amerikai nők a kastélyhoz közeli hídnál találkoztak a 31 éves férfival, aki felajánlotta, hogy mutat nekik egy szép, rejtett útvonalat. Amikor egy rejtettebb részre értek, a földre lökte a fiatalabb nőt, megerőszakolta és fojtogatta. A barátnője megpróbálta megállítani, de a férfi lelökte az 50 méter mély szakadékba.

Ezután folytatta az erőszakot, miközben egy övvel fojtogatta a nőt, és végig videózott. Mikor áldozata elájult, őt is lelökte a szakadékba, mert hallotta, hogy más túrázók közelednek. A 22 éves nő több sérüléssel, de túlélte a zuhanást, a fiatalabb turista viszont a kórházban belehalt a sérüléseibe.

A férfi elmenekült, de még aznap elkapták. Egy arra járó azt nyilatkozta, hogy a férfi arca és nyaka tele volt hosszú, vörös karmolásokkal, látszódott, hogy a nő küzdött egy darabig.

A férfi beismerte a vádakat, és védői szerint szégyelli a tettét, amit nem tervelt ki előre, hanem spontán követett el. Az ügyvédek szerint bocsánatot szeretne kérni a nő családjától. A hatóságok gyerekpornográfiát is találtak a gyanúsított eszközein, és ezekről is beismerte, hogy az övé. Akár életfogytig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!