Összetűzés után felgyújtotta a kocsmát egy vendég Liberecben, 15-en megsérültek

2024. január 30. – 13:53

Másolás

Vágólapra másolva

Tizenöten, közülük heten súlyosan megsérültek a csehországi Liberec vasútállomásánál található kocsmában hétfőn éjszaka, amikor egy vendég felgyújtotta az épületet, írja a Czechia Posts English. A tűzoltók gyorsan kiértek az este tíz óra előtt keletkezett tűzhöz, amit még éjfél előtt eloltottak, a sérülteket a mentők Liberec, Prága és más települések kórházaiba szállították.

A iDNES.cz információi szerint a tüzet az egyik vendég gyújtotta azután, hogy összeszólalkozott a csapossal. „Azt mondják, bejött egy srác a játékterembe, összeveszett a csapossal, és azt mondta: itt mindannyian szívni fogtok. Ezután elment, majd egy pillanat múlva visszatért, hozott egy meggyújtott kannát, és bedobta. Láttam, hogy mindenki megégett” – mondta az iDNES.cz-nek egy nő, akinek a férje a bárban volt. A kocsmában a tűz idején kb. 30 fő tartózkodott.

A libereci kórházba szállított négy súlyos állapotú beteg egyikénél újraélesztésre is szükség volt, de már nincs közvetlen életveszélyben egyikük sem, közölte a kórház szóvivője.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!