Nyolc embert lelőtt, majd magával is végzett egy férfi az Egyesült Államokban

2024. január 23. – 10:44

Másolás

Vágólapra másolva

A gyilkosságok helyszínétől 18 órányi autóútra, holtan találták meg a hatóságok azt a fiatal férfit, aki nyolc embert lőtt le egy Chicago környéki kisvárosban, majd ezután magával is végzett.

Az MTI azt írja, hogy az Illinois állambeli, Chicagóhoz közeli Jolietben még vasárnap találtak holtan lőtt sebekkel egy férfit, majd hétfőn egy család hét tagját találták holtan két különböző, de egymáshoz közeli lakásban a város egy másik pontján. A hatóságok, akik összefüggést találtak a gyilkosságok között, nagyszabású hajtóvadászatot indítottak az elkövető kézre kerítésére.

A 23 éves feltételezett elkövetőt végül hétfő este találták holtan 2000 kilométerrel távolabb, a texasi Natalia városnál. A hatóságok szerint az ámokfutó rendőrökkel szembekerülve végzett magával. A gyilkosságok indítéka egyelőre nem ismert. A vasárnap megölt férfiról annyit tudni, hogy egy 28 éves nigériai bevándorló, aki három éve élt az Egyesült Államokban. A lövöldözésekben megsérült egy kilencedik személy, egy 42 éves férfi is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!