Kutyája segített megmenteni egy michigani férfit, aki alatt beszakadt egy tó jege

2024. január 20. – 08:44

Másolás

Vágólapra másolva

Kutyája vitte oda a mentéshez használt eszközt egy férfinak, aki alatt beszakadt a jég egy michigani tavon, a jelenetet a menteni kiérkezett rendőr testkamerája rögzítette – számolt be az AP hírügynökség.

A 65 éves férfi Travers City-i férfi csütörtökön esett bele a befagyott, de még nem elég vastag jégpáncéllal rendelkező Arbutus tóba. Közeli járókelők látták, mi történt, és hívták a rendőrséget. Amikor Kammeron Bennetts járőr a helyszínre ért, látta, hogy a jég szélébe kapaszkodó férfi mellett ott van a kutyája is, és eszébe jutott, hogy a jégen gyorsabban mozgó és könnyebb állat segíthetne a mentésben, ha ő vinné oda az eszközt, amivel ki lehet húzni a gazdáját.

„Küldje ide a kutyáját! Idejönne, ha hívnám?” – kiabálta a jeges tóba esett férfinak, aki azt válaszolta, hogy a kutyája neve Ruby. Bennets erre hívni kezdte az állatot, aki odaszaladt hozzá, és hagyta, hogy a kötéllel ellátott korongot a nyakörvéhez rögzítsék, aztán visszafutott a gazdájához. A férfit ezután gyorsan kihúzták a vízből és kórházba szállították.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!