Holtan találtak egy kétéves fiút és apját angliai lakásukban

2024. január 18. – 21:25

Másolás

Vágólapra másolva

Belső vizsgálatot indít a rendőrség, miután megtalálták egy kisgyerek és apja holttestét angliai lakásukban – írta meg a SkyNews.

Január 9-én egy szociális munkás fedezte fel a kétéves Bronson Battersby és apja holttestét otthonukban. A fiú 60 éves apja szívroham miatt hunyt el a karácsonyi időszakban, az így őrizetlenül maradt Bronson pedig valószínűleg éhen halt a következő napokban. A fiú szülei 2019-ben váltak el, ezért egyedül élt apjával.

Az őket megtaláló szociális munkás a gyermekvédelmi szolgálatnak dolgozott, ezért havonta járt hozzájuk. Először január 2-án látogatta meg Bronsont és édesapját, de miután nem nyitottak neki ajtót, felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, és ő maga is körbekopogott a környéken, nem látta-e valaki Bronsonékat. A rendőrök viszont nem jöttek.

Végül január 9-én a főbérlő engedte be a szociális munkást a lakásba, ekkor találták meg a holttesteket is. A rendőrség most belső vizsgálatot indított, hogy kiderítse, követett-e el valaki hibát, amikor úgy döntöttek, hogy nem mennek ki a helyszínre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!