Itt az áll, hogy maga halott – mondták egy amerikai férfinak, és még a hamvait is elküldték a családjának

2024. január 16. – 10:11

Másolás

Vágólapra másolva

Kábítószer-túladagolás miatt szeptemberben halottnak nyilvánítottak egy Tyler Chase nevű 23 éves férfit Oregonban, a családja egy halotti bizonyítványt és a hamvait tartalmazó urnát is megkapta, csak aztán kiderült, hogy azok valójában nem is az övéi voltak, írja a LADbible.

A kábítószer-függőséggel küzdő Tyler Chase hosszú hónapokon át részt vett egy rehabilitációs programban, nem tartotta a kapcsolatot a családjával. Közben a család halotti anyakönyvet és hamvakat is kapott a Multnomah megyei halottkémi hivataltól, amely halottnak nyilvánította Chase-t. Pár hónappal később, amikor a fiatal férfi rájött, hogy nem aktívak a élelmiszersegély-támogatásai, elment az illetékes minisztériumba, ahol elkérték a személyijét.

„Aztán ugyanolyan zavartan néztek rám, mint én, és azt mondták: itt az áll, hogy maga halott”

– mondta Chase a KPTV portlandi Fox televíziónak.

Kiderült, hogy még szeptemberben holtan találtak egy férfit, akinél Chase pénztárcája és ideiglenes jogosítványa volt, amin a neve szerepelt, de fotó nem. A hatóságok szerint a Chase-nek hitt, azóta már tényleg meghalt férfi korábban ellopta Chase pénztárcáját az elvonón, így keverhették össze őket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!