Elon Musk: Meg fog szűnni az olasz, a japán és a francia kultúra, ha nem szülnek elég gyereket

2023. december 18. – 14:26

Másolás

Vágólapra másolva

El fog tűnni az olasz, a japán és a francia kultúra, ha nem szülnek elég gyereket ezekben az országokban – mondta Elon Musk a szélsőjobboldali Olasz Testvérek egy kampányrendezvényén. Szerinte a fejlett országok lakóinak több gyereket kellene vállalni, mert ez az egyetlen mód, hogy visszafordítsák a népességfogyást – írja az Euronews.

Musknak három különböző nőtől 11 gyereke van, egyikükkel a kezében lépett fel a rendezvényen. Az ott elmondott beszédében hihetetlen helynek nevezte Olaszországot, ahol nagyon jó befektetni. Ezzel együtt felhívta a figyelmet, hogy a külföldi cégek Olaszországot látva felteszik maguknak a kérdést: lesz a jövőben elég ember, aki dolgozni tud?

Musk azt mondta, hogy ő támogatja a legális bevándorlást, mert a fejlett országoknak szüksége van munkaerőre, de szerinte meg kell szüntetni az illegális migrációt. Beszédében arra is kitért, hogy szerinte a környezetvédők rövid távon túloznak, ami miatt az emberek elvesztik a hitüket, pedig szerinte továbbra is reménykedni kellene.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!