Hárman meghaltak, miután egy magyar rendszámú autó egy csatornába zuhant Hollandiában

2023. december 10. – 16:31

Másolás

Vágólapra másolva

Három ember meghalt a hollandiai Delftben, miután egy autó egyelőre ismeretlen okból egy csatornába hajtott. A magyar rendszámú járműből két férfit emeltek ki, egyikük a kórházban vesztette életét – írja a holland RTL Nieuws. Később a búvárok két nő holtestét is megtalálták a vízben.

Holland lapok beszámolói szerint a baleset hajnali 5 óra körül történt. A tűzoltóság búvárjai két kritikus állapotban lévő férfit tudtak kiemelni a vízből: egyikük, a jármű vezetője a kórházban az életét vesztette, másikuk állapota válságos. Az autó harmadik utasa fizikailag sértetlen volt, amikor a mentők kiérkeztek, az elmerült autó tetején ült.

A búvárok a mentés után átkutatták a magyar rendszámú autót, és az azt körülvevő víz alatti területet is. Majd miután a járművet darus teherautóval kiemelték a vízből, annak helyén újabb víz alatti kutatást végeztek: délelőtt, az autótól mintegy 100-150 méterre két női holtestet is találtak. A holland rendőrség feltételezése szerint az autó két további utasáról lehet szó, de ezt hivatalosan még nem tudták megerősíteni.

A holland rendőrség korábban annyit közölt, hogy a baleset oka egyelőre ismeretlen. Jelenleg olyan szemtanúkat keresnek, akik több információval rendelkeznek a történetekről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!