Konyhakéssel mészárolt le egy családot, felgyújtotta a házat, majd a rendőrökre is rátámadt egy férfi New Yorkban

2023. december 3. – 18:31

Másolás

Vágólapra másolva

Négy embert, köztük két gyereket ölt meg késsel egy férfi vasárnap hajnalban New York Queens városrészében. A rendőrség helyi idő szerint reggeli sajtótájékoztatóján közölte, hogy az erőszakos incidensben egy 11 éves lány, egy 12 éves fiú, egy 44 éves nő, és egy 30-as éveiben járó férfi halt meg, feltehetően egy család tagjai.

A rendőrségre nem sokkal hajnali 5 óra után érkezett segélyhívást egy fiatal nőtől, aki azt mondta, hogy unokatestvére megölte a családtagjait.

A gyanúsítottat a rendőrök a ház közelében találták meg, aki éppen egy bőrönddel a kezében próbálta elhagyni a környéket. Miután a járőrök néhány kérdést tettek fel neki, kiderült, hogy a tettesről van szó. A férfi ekkor előhúzta a nála lévő kést, a rendőrök egyikét mellkasán, a másikat fején sebezte meg. Ezt követően lelőtték. A rendőrök sérülései nem súlyosak, ugyanakkor egy további embert, egy 61 éves nőt súlyos állapotban szállítottak kórházba.

A négy halott egyikét, a 11 éves lányt a rendőrök az épület előtt találták meg, a többit a házban. A hatóság kiérkezésekor a lakóház nappali szobája lángokban állt, amit a tűzoltók viszonylag gyorsan megfékeztek, a többi áldozatra ezt követően bukkantak rá – hangzott el a sajtótájékoztatón. A tüzet is a támadó okozta, aki egy kanapét gyújtott fel.

A késelés lelőtt gyanúsítottja egy 38 éves bronxi lakos, akit korábban már letartóztattak, családon belüli erőszakot követett el, a partnerét fojtogatta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!