Lady Gagának nem kell fizetnie annak a nőnek, aki részt vett kutyái elrablásában

2023. október 4. – 21:36

Másolás

Vágólapra másolva

Lady Gagának nem kell félmillió dolláros jutalmat fizetnie annak a nőnek, aki visszaadta a kutyáit, miután 2021-ben ellopták őket. Az ügy érdekessége, hogy Jennifer McBride-ot kapcsolatba hozták a rablást kitervelő csoporttal – írja a BBC.

Lady Gagát az a nő perelt be, aki két nappal azután, hogy 2021 februárjában fegyveresek elrabolták az énekesnő két francia buldogját, visszaküldte a kutyákat a Los Angeles-i rendőrségnek. Jennifer McBride azért fordult bírósághoz, mert szerinte Gaga félrevezette őt, amikor a kutyák elrablását követően 500 ezer dollár jutalmat ajánlott fel a megtalálónak, ám ezt nem fizette ki.

A bíró azonban kimondta, hogy McBride nem tarthat igényt a pénzre, mivel a sztár kutyáinak visszaszolgáltatásában játszott szerepével kapcsolatban már elítélték: lopott áru átvételéért.

A történet érdekessége, hogy McBride-ot később kapcsolatba hozták a bűncselekményt kitervelő és elkövető többfős csoporttal, akik közül ketten vettek részt a rablásban, és egyikük többször mellkason lőtte a kutyákat sétáltató férfit, Lady Gaga alkalmazottját. A megtámadott férfi súlyos sérülésekkel került kórházba, ám mostanra felépült, támadóit pedig 21, illetve négy év börtönbüntetésre ítélték, de vádalkut kötöttek.

McBride ügyvédje szerint az énekesnő és színésznő csalást követett el azzal, hogy nem fizetett a kutyák visszaszolgáltatását követően. A bűnrészességgel megvádolt nő februárban kétéves próbaidejét töltötte, ennek ellenére követelte a 1,5 millió dollárt, vagyis az eredeti jutalom háromszorosát Lady Gagától.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!