Chert azzal vádolják, hogy elraboltatta a fiát

2023. szeptember 29. – 07:48

Másolás

Vágólapra másolva

Azzal gyanúsítja a menye Chert, hogy elraboltatta a saját fiát, írja a BBC. Marieangela King, Elijah Blue Allman felesége azzal vádolja az énekesnőt, hogy amikor tavaly egy New York-i hotelszobában szálltak meg, hogy megmentsék a házasságukat, a Cher által felbérelt négy ember betört hozzájuk, és elvitte a férfit.

Allman és King 2021-ben adták be a válópert, 2022 novemberében mégis úgy döntöttek, hogy megpróbálják megmenteni a házasságot. Úgy tűnik, a válás egyelőre nem érvényes, Kingre mindenhol Cher fiának feleségeként hivatkoznak.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra beküldött iratok most váltak nyilvánossá, ezek alapján King és Allman 12 napot töltöttek a szállodában, majd 2022. november 30-án, a házassági évfordulójuk napján négy ember betört hozzájuk, és elvitték Allmant a szobából.

Azt nem tudni, King honnan kapta az információt, hogy ezeket az embereket Cher bérelte volna fel. Az is kiderül a dokumentumokból, hogy jelenleg nem tudja, hol van a férje pontosan, annyi információja van, hogy 2022 augusztusa óta egy egészségügyi intézményben részesül kezelésben. Korábban Allman nyíltan beszélt drogfüggőségéről, az Entertainment Tonightnak adott interjújában például kifejtette, hogy 11 éves kora óta használ szereket.

King és Allman 2013 óta házasok, mind a ketten zenészek. Allman Cher és a már elhunyt rockzenész, Gregg Allman fia.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!