Sophia Lorennek több csontja is eltört, miután elesett, sürgősen meg kellett műteni

2023. szeptember 25. – 11:08

Másolás

Vágólapra másolva

Sürgősen meg kellett műteni Sophia Loren olasz színésznőt, miután vasárnap elesett svájci otthonában, és több csontja, köztük a comb- és a csípőcsontja is eltört, írja a The Hollywood Reporter. A lap szerint a 89 éves színészlegenda a fürdőszobájában esett el.

A lapnak a színésznőhöz közelálló forrás azt mondta, hogy műtét után óvatosan optimisták a színésznő felépülésével kapcsolatban. Lorenre valószínűleg hosszú rehabilitáció vár majd.

Sophia Loren balesetének hírét az olaszországi Bari városában szeptember 26-án nyíló étterme – a negyedik nevét viselő étterem – hozta nyilvánosságra. A színésznő a város díszpolgársági címét is megkapta, és át is kellett volna vennie, de most a közeljövőre szóló összes elfoglaltságát lemondták. A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy Loren mellett ott van a kórházban mindkét fia, Carlo és Edoardo is.

Sophia Loren, aki a múlt héten ünnepelte 89. születésnapját, nyilvánosan utoljára szeptember elején mutatkozott, ott volt a 80. Velencei Filmfesztivál keretében tartott Armani divatbemutatón szeptember 2-án Velencében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!