Letartóztatták a Real Madrid ificsapatának négy játékosát, mert kiskorú lányról készült szexvideót osztottak meg egymás között

2023. szeptember 15. – 09:11

Másolás

Vágólapra másolva

Letartóztatták a Real Madrid ificsapatának négy játékosát, mert a gyanú szerint egy kiskorú lányról készült szexvideót küldözgettek egymásnak – írja a BBC.

Hárman a Real Madrid C csapatában, egy pedig a B csapatban játszott. Csütörtökön tartóztatták le őket a klub edzőközpontjában. Kikérdezték őket, majd szabadon távozhattak, miután lefoglalták a telefonjaikon tárolt adatokat.

A rendőrség gyanúja szerint a játékosok egy olyan videót osztottak meg egymás között, amelyen egy 16 éves lány szerepelt szexuális aktus közben. A feljelentést a lány anyja tette. A rendőrség tájékoztatása szerint bár az aktus konszenzuális volt, abba nem egyezett bele a lány, hogy felvétel készüljön róla. A videót állítólag a WhatsAppon keresztül küldözgették egymásnak a játékosok.

A Real Madrid rövid közleményt adott ki az esettel kapcsolatban. Ebben azt írják, amint részletes ismeretekkel rendelkeznek a tényekről, megteszik a megfelelő intézkedéseket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!