Gyógyíthatatlan betegségben meghalt Sandra Bullock párja

2023. augusztus 8. – 08:47

Gyógyíthatatlan betegségben meghalt Sandra Bullock párja
Bryan Randall és Sandra Bullock az Oceans 8 világpremierjén 2018. június 5-én New Yorkban – Fotó: Jackson Lee / GC Images / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Ötvenhét éves korában meghalt Bryan Randall fotós, Sandra Bullock színésznő párja – írja a People magazin. A férfi szombaton hunyt el, a család közleménye szerint három évig küzdött egy gyógyíthatatlan idegsorvadásos betegséggel.

„Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után. Bryan korán úgy döntött, hogy az ALS-szel kapcsolatos útját magánügyként kezeli, és mi, akik törődtünk vele, mindent megtettünk, hogy tiszteletben tartsuk a kérését” – írta a család.

Az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) egy idegsorvadásos betegség. Az ALS során a központi idegrendszer mozgató idegsejtjei pusztulnak el, aminek következtében az akaratlagos izmok fokozatosan elgyengülnek, majd elsorvadnak. A betegség kiváltó oka egyelőre nem ismert és nem gyógyítható.

Az 59 éves színésznő 2015 januárjában találkozott a férfival, amikor felkérte, hogy fotózzon a kisfia születésnapján. Kapcsolatukat még abban az évben nyilvánosságra is hozták, az azóta elvált Jennifer Aniston és Justin Theroux esküvőjén már párként jelentek meg.

Bullock 2010-ben fogadott örökbe egy kisfiút, Louist, 2015-ben pedig egy kislányt, Lailát. Randallnak volt egy 1993-ban született lánya is, Skyler. Egy 2021-es interjúban Bullock úgy fogalmazott:

„Megtaláltam életem szerelmét. Két gyönyörű gyerekünk van – Bryan idősebb lányával együtt három. Ez a legjobb dolog a világon.” A férfiról pedig azt mondta, „ő az a példakép, akit szeretnék, hogy a gyerekeim lássanak”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!