Megszüntették a házi őrizetet, szabadlábon várja Andrew Tate a bírósági tárgyalását

2023. augusztus 4. – 12:25

Másolás

Vágólapra másolva

Nem kell házi őrizetben maradnia bírósági tárgyalásáig Andrew Tate-nek, miután megnyerte a fellebbezését – írta a Sky News. „Augusztus 4. és október 2. között a házi őrizetet bírósági ellenőrzés váltja fel” – közölte a bukaresti fellebbviteli bíróság.

Tate a Twitteren rögzítette a legfontosabbakat, külön hangsúlyozta, hogy a semmire alapozzák az ellene emelt vádat. Azt is tudatta, hogy Romániában kell maradnia.

Andrew Tate-et és testvérét, Tristan Tate-et tavaly decemberben vették őrizetbe Romániában. Embercsempészettel és nemi erőszakkal vádolják őket. Házi őrizetüket április elsején rendelték el. Arról, hogy ki is az az Andrew Tate, ebben a cikkben írtunk bővebben.

Az ügyészek állítása szerint a Tate testvérek áldozataikat elcsábították, és azt hazudták nekik, hogy párkapcsolatban szeretnének velük élni, sőt még házasságot is ígértek nekik. Majd az elcsábított nőket bukaresti ingatlanokba költöztették, ahol szexuálisan kizsákmányolták őket, és arra kényszerítették áldozataikat, hogy pornográf tartalmakat készítsenek.

Tate-ék bírósági tárgyalásának időpontja egyelőre még nincs kitűzve.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!