Válik a kanadai miniszterelnök

2023. augusztus 2. – 19:41

Másolás

Vágólapra másolva

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és felesége, Sophie Trudeau elválnak – közölte szerdán a kormányfő hivatala az MTI híre szerint.

„Sophie és én szeretnénk megosztani azt a tényt, hogy számos fontos és nehéz beszélgetést követően úgy döntöttünk, hogy elválunk” – írta Justin Trudeau az Instagramon. Sophie Trudeau saját Instagram-oldalán egy szinte azonos szövegű üzenetet osztott meg.

A pár már alá is írt egy megállapodást, amely pontot tesz 18 évnyi házasságuk végére. „Biztosra akarták venni, hogy minden jogi és etikai lépést megtettek a válásukkal kapcsolatban, és továbbra is ezen lesznek” – tájékoztatott a kormányfő hivatala.

A most 51 éves Justin Trudeau 2005 májusában vette el feleségül a most 48 éves Sophie Gregoire-Trudeau-t. Három gyerekük született.

„Összetartó család maradnak, Sophie és a miniszterelnök arra fognak törekedni, hogy gyerekeiket biztonságos, szeretetteljes és együttműködő környezetben neveljék fel” – ismertette a kormányfői hivatal közleménye, amely szerint a család a jövő héten közös vakációra indul.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!