Joe Biden először vállalta fel hetedik unokáját a nyilvánosság előtt

2023. július 29. – 17:25

Másolás

Vágólapra másolva

Az Egyesült Államok elnöke egy jó ideje húzódó ügy lezárásaként először vállalta fel Hunter Biden korábban csak feltételezett lányát, a négyéves Navyt. Az elnököt a közelmúltban republikánus és demokrata oldalról egyaránt számos kritika érte, amiért a lányt korábban nem ismerték el unokájukként.

Biden a People magazinnak beszélt a lányról, és kiemelte, hogy ez számukra családi és nem politikai kérdés. Beszélt továbbá arról is, hogy Navy anyjával, Luden Robertsszel szorosan együttműködnek, hogy a kislány privát szféráját minél jobban tudják óvni.

Navy azután lett hivatalosan is Hunter Biden lánya, hogy Roberts beperelte a férfit gyerektartás fizetése végett, aminek során egy DNS-teszttel igazolták az apaságot. Az alkohol- és drogügyeiről hírhedt Hunter Biden azt nyilatkozta, hogy egy különösen súlyos korszakában keresztezték útjaik egymást Robertsszel, és egyáltalán nem emlékszik se rá, se az aktusra.

Joe Biden legutóbb áprilisban beszélt unokáiról, akkor azt nyilatkozta, hogy megbolondul mind a hat unokájáért. Ez a szám nőtt most hétre.

(CNN)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!