Andrew Tate-ék beperlik a floridai nőt, aki feldobta őket

2023. július 13. – 22:18

Másolás

Vágólapra másolva

Az embercsempészetért és prostituáltak futtatásáért Romániában letartóztatott Andrew Tate és bátyja beperelnek egy floridai nőt, akiről azt állítják: hamisan vádolta meg őket azzal, hogy fogva tartották Romániában.

A Guardian beszámolója szerint a két férfi 5 millió dollárra perli a nőt, a nő szüleit, egy másik nőt, aki a bukaresti ingatlanukban élt és a nő egy férfi ismerősét. Tate-ék azt állítják, hogy ők öten összeesküvést szőttek, hogy hamisan megvádolják őket emberkereskedelemmel és nemi erőszakkal, ami végül a szabadságukba és több millió dollárjukba került. A kereset szerint a nő és szülei Palm Beach megye lakói, ezért ott indították el a jogi eljárást.

„A Tate testvérek soha nem vettek részt emberkereskedelemben” – áll a dokumentumokban. Az ügyvédek szerint a nő „sorozatos hazudozó, manipulátor és cselszövő, aki szexuális, pénzügyi és érzelmi haszonszerzés céljából kihasználja a sebezhető, gyakran jó szándékú, gazdag férfiakat”.

Júniusban emeltek vádat a román hatóságok Andrew Tate, a testvére, Tristan és még két másik ember ellen, akiket erőszakkal, emberkereskedelemmel és nők szexuális kizsákmányolására épülő bűnszervezet létrehozatalával vádolnak. A vádirat szerint összesen hét áldozatról lehet tudni, akiket a Tate testvérek hamis ígéretekkel hálóztak be.

Az önsegítő guruvá avanzsált kick-box bajnok influenszert a nőgyűlöletre hajlamos férfiközönség istenként tisztelte a közösségi médiában, amíg ki nem tiltották onnan, és a román rendőrség le nem tartóztatta a fenti vádakkal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!