Arcon csapták Britney Spearst, pedig ő csak gratulálni szeretett volna egy kosárlabdasztárnak

2023. július 7. – 07:54

Másolás

Vágólapra másolva


Arcon csapta egy biztonsági őr Britney Spearst, pedig ő csak gratulálni szeretett volna az amerikai San Antonio Spurs kosárlabdacsapat játékosának, Victor Wembanyamának a sportsikereihez, írja a CNN.

Az incidens szerda este történt egy Las Vegas-i hotel éttermében, amikor is énekesnő átfurakodva egy kisebb tömegen, megpróbálta megkocogtatni a sportoló vállát, mire Wembanyama egyik biztonsági őre arcon csapta mindenki szeme láttára, de olyan erővel, hogy majdnem a földre esett. „Volt már részem bőven traumatikus élményekben, de arra nem voltam felkészülve, ami tegnap este történt” – idézte fel az énekesnő a történteket egy Instagram-posztban.

Később Wembanyama a sajtónak arról beszélt, hogy nem látta pontosan, mi történt, sőt arról is csak néhány órával később értesült, hogy Britney Spearsről van szó. A kosárlabdázó azt is hozzátette, hallotta, hogy valaki a tömegből szólongatja őt, de Spears nemcsak a vállát kocogtatta meg, hanem hátulról próbálta megragadni őt.

Az esetről rendőrségi jelentés is készült, a Las Vegas-i városi rendőrség testi sértés miatt indított nyomozást. Az ügyben sem idézés, sem letartóztatás nem történt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!