Egy kétéves fiú hátba lőtte a 8 hónapos várandós anyját Ohióban

2023. június 23. – 12:46

Másolás

Vágólapra másolva

Egy várandós anya és egy 8 hónapos magzat vesztette életét június 16-án, az ohiói Norwalkban azután, hogy a 31 éves anya kétéves kisfia hátba lőtte az édesanyját – írja a CNN. A rendőrségre nem sokkal 13 óra után futott be hívás az anyától, aki elmondta, hogy hátba lőtte a kétéves fia. A nő azt is közölte a diszpécserrel, hogy nyolc hónapos terhes.

A norwalki rendőrség közleménye szerint nem sokkal ezután a férjtől is befutott hívás a 911-re. Ő azt mondta, hogy kapott egy telefonhívást a feleségétől, aki „valamit kiabált a fiamról, és hogy hívni kell a 911-et”.

A család háza Norwalkban – Forrás: News 5
A család háza Norwalkban – Forrás: News 5

A rendőrök a hívás után azonnal kimentek a házhoz, majd a zárt bejárati ajtón keresztül bejutva az emeleti hálóban megtalálták az anyát és a kétéves kisfiút, egy pisztollyal. A fiút az anyja kérésére kivitték a szobából. A közlemény szerint az anya ekkor „teljesen magánál volt”, és a hatóságok szerint a rendőröknek „teljes körűen beszámolt a történtekről”. Később a 28 éves férje is hazaérkezett.

Az anyát ezután kórházba vitték, ahol sürgősségi császármetszést hajtottak végre. A magzatot, egy meg nem született kisfiút később halottnak nyilvánították. Az orvosok végül az anya életét sem tudták megmenteni.

A történtek után a fegyvert és a kiégett töltényhüvelyt lefoglalták. A tárban további 12 töltény volt. A házkutatás során a rendőrség számos, a gyerekek biztonságát garantáló eszközöket talált: köztük biztonsági kapukat, rácsokat az ajtóknál, gyermekzárakat a fiókokon.

A házkutatás során a nyomozók lefoglaltak egy 12 töltényes tárat a pisztolyhoz, amelyet a 2 éves gyerek a hálószobából szerezhetett meg. A hálószobai szekrényben egy Mossberg 12-es kaliberű puskát is találtak hat tölténnyel, a számítógépes szoba szekrényében pedig egy airsoft puskát. A közlemény szerint egyelőre nem emeltek vádat, és az ügyet továbbítják a Huron megyei ügyészségnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!