Szexuális erőszakkal vádolja egy nő Conor McGregort

2023. június 16. – 09:33

Másolás

Vágólapra másolva

Egy nő azzal vádolja Conor McGregort, az egyik legismertebb MMA-sztárt, hogy június 9-én, az NBA-döntő egyik meccse után megerőszakolta őt a miami Kaseya Center mosdójában – írja a BBC.

Az incidenssel kapcsolatban június 11-én tett feljelentést a nő, a rendőrség nyomoz az ügyben.

A nő állítása szerint az NBA döntő negyedik mérkőzését nézte június 9-én a Kaseya Centerben, amikor az NBA és a Miami Heat kosárcsapat biztonsági őrei a férfi mosdóba kényszerítették, ahol McGregor erőszakosan szexuálisan bántalmazta.

A nő elmondása szerint bár ki tudott szabadulni a mosdóból, a táskáját otthagyta, amit később csak úgy tudott visszaszerezni, hogy könyörgött a biztonsági őröknek, hogy adják vissza neki.

A McGregornak címzett jogi levélben a nő ügyvédje úgy fogalmaz, a liga, a csapat és az aréna biztonsági emberei „segítették és felbujtották” McGregort azzal, hogy csapdába ejtették és elszigetelték a nőt a mosdóban.

A nő ügyvédje szerint videófelvétel is készült az állítólagos incidens egy részéről.

Conor McGregor az NBA-döntő negyedik meccsének szünetében a Kaseya Centerben 2023. június 9-én – Fotó: Nathaniel S. Butler / NBAE / Getty Images / AFP
Conor McGregor az NBA-döntő negyedik meccsének szünetében a Kaseya Centerben 2023. június 9-én – Fotó: Nathaniel S. Butler / NBAE / Getty Images / AFP

A sportolót képviselő ügyvéd tagadta a vádakat. „Az állítások hamisak. McGregort nem fogják megfélemlíteni” – fogalmazott.

A UFC közölte, hogy tudnak a vádakról, és vizsgálatot indítottak. Az NBA-döntőnek otthont adó Miami Heat szintén teljes körű vizsgálatot folytat.

Az idei NBA-döntőbe a Denver Nuggets és a Miami Heat jutott be. A párharcot 4-1-re a Denver nyerte, és így az NBA bajnoka lett, miután az ötödik meccsen 94-89-re legyőzte a Miamit. A meccseken McGregor egy fájdalomcsillapító spray-t reklámozott, az egyik alkalommal rosszul sült el a marketingfogás: az ír bunyós akkorát húzott be Burnie-nek, a Miami Heat kosárcsapatának kabalafigurájának, hogy a jelmezes férfinek orvosi ellátásra volt szüksége.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!