Holttesteket találtak az utcán Nottinghamben, egy 31 éves férfit letartóztattak

2023. június 13. – 11:25

Holttesteket találtak az utcán Nottinghamben, egy 31 éves férfit letartóztattak
Fotó: Darren Staples / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Gyilkosság gyanújával őrizetbe vett a rendőrség egy 31 éves férfit a közép-angliai Nottinghamben azután, hogy három holttestet találtak a belvárosban, az utcán, valamint hogy egy furgon üldözőbe vett három másik embert. Az esetek a rendőrség közlése szerint összefüggésben állnak egymással, írja a Sky News.

A hivatalos tájékoztatás szerint nem sokkal hajnali 4 óra után értesítették a rendőrséget arról, hogy két embert holtan találtak az utcán. Ezután egy másik, ettől a helyszíntől alig 1,5-2 km-re történt üldözéshez hívták ki őket: itt egy furgon megpróbált elgázolni három embert. Őket jelenleg kórházban ápolják.

Ezután egy harmadik embert szintén holtan találtak a közelben. A történtek után a rendőrség lezárt hat utat, és nem járnak a villamosok sem. A rendőrség gyilkosság gyanújával letartóztatott egy 31 éves férfit, aki őrizetben van.

Frissítés – 20:00: A rendőrség szerint ugyanaz a gyanúsított követhette el a kedden Nottinghamben történt három gyilkosságot. Kate Meynell, a megyei rendőrség főparancsnoka kedd este elmondta: két egyetemista mellett a harmadik áldozat egy ötvenes éveiben járó férfi, a furgon tulajdonosa. A tettes őt megölte és elrabolta a járművét, amivel a gázolást nem sokkal később megkísérelte.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!