Vizsgálat indult a nagyszebeni kórházban, miután egy beteg kizuhant az idegsebészeti osztály harmadik emeletéről

2023. június 3. – 21:10

Másolás

Vágólapra másolva

Belső vizsgálat indult szombaton a Szeben Megyei Klinikai Sürgősségi Kórházban, miután csütörtökön ismeretlen körülmények között kizuhant egy beteg az idegsebészeti osztály harmadik emeleti ablakán, írja az Agerpres. A kórház közleménye szerint a pácienst azonnal megműtötték, jelenleg az intenzív osztályon intubálva fekszik.

Az idegsebészeti osztály főorvosa értesítette a balesetről a beteg hozzátartozóit. 'A kórház vizsgálatot indít a sajnálatos eset körülményeinek feltárására' – olvasható a közleményben.

Az intézmény tájékoztatása szerint a beteget koponyatöréssel utalták be kedden a kórházba, a sürgősségi ellátása utána az idegsebészeti osztályon kezelték. A férfi a beutalásakor eszméleténél volt, nem volt alkohol befolyása alatt. A kórteremben végig nyugodtan viselkedett, a kórházi személyzettel folyamatosan kommunikált.

A csütörtöki újabb CT-vizsgálat szerint állapota javult. Az orvosi vizitnél is közlékeny és együttműködő volt, nem volt olyan tünete, ami különlegesebb óvintézkedéseket indokolt volna.

A Szeben megyei rendőrség szombat délben bejelentette, hogy kivizsgálják a történteket. Közleményükben kitértek arra is, hogy nem a kórház vezetőségétől, hanem a sajtóból értesültek a balesetről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!