Elveszett Bruce, a plüsselefánt egy floridai nyaraláson – benne egy halott kisfiú hamvaival

2023. május 9. – 15:37

Másolás

Vágólapra másolva

Kétségbeesetten próbál egy plüsselefánt nyomára akadni az amerikai Atkinson család, amit a floridai nyaralásukon hagytak el. A Bruce nevű játék azért különösen fontos a családnak, mert abban tartották elhunyt kisfiuk hamvait – írja a Sky News.

Az édesanya, Liz Atkinson a Facebookon közzétett felhívásban azt írja, kisfiuk, Gabryel meghalt, mielőtt eljuthatott volna a Disney Worldbe, ezért idén a születésnapján úgy döntöttek, a másik fiukkal, Sebastyannal ellátogatnak a floridai élményparkba, és magukkal viszik a plüsst is, amit Gabryel még az újszülött intenzív-osztályon kapott.

A kisfiú halála után a hamvait egy kis zacskóba tették és a játékelefánt hátán található erszényben tárolták. Az anya bejegyzése szerint a kisfia minden este a plüssel aludt, a halála óta pedig ő és a férje alszik vele.

A család csak a floridai nyaralásukról hazaérve vette észre, hogy Bruce eltűnt. Miután mindent felforgattak, és meggyőződtek róla, hogy se a szálláshelyük, se az élménypark talált tárgyak osztályán nem adták le Bruce-t, az internethez fordultak segítségért. A nő részletesen leírta, mikor merre jártak, abban a reményben, hogy eljut a bejegyzése ahhoz, aki rábukkant a plüssre.

Liz Atkinson azt írta, „az érzelmek és a gyász miatt ködösek az emlékei”, ezért nehezére esik visszaemlékezni, pontosan mikor és hol látták utoljára a plüsst. Hangsúlyozta azt is, hogy mindig nagyon figyeltek arra, hogy Bruce vagy egy táskában, vagy a karjukban legyen, a „hektikus családi nyaralás” egy pillanatában viszont mégis megfeledkezhettek róla. A nő azt írja, azóta alig tud aludni, és nagyon reméli, hogy Bruce minél előbb visszakerül hozzájuk.

A bejegyzése pár nap alatt már több mint tízezer megosztást ért el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!