Matthew Perry kiveszi a Keanu Reeves halálát kívánó megjegyzéseket a memoárjából

2023. április 24. – 08:30

Másolás

Vágólapra másolva

Matthew Perry megígérte, hogy kiszedi azokat a nagy felháborodást keltő megjegyzéseket a tavaly megjelent visszaemlékezéséből, amikben azzal viccelődött, miért él még mindig Keanu Reeves – írja a Variety.

PerryFriends, Lovers, and the Big Terrible Thing című memoárja tavaly ősszel jelent meg. A Jóbarátok színésze kendőzetlenül mesélt benne alkohol- és drogfüggőségéről, arról, hogyan befolyásolta a betegsége a karrierjét, és hogyan küzd a józansággal.

Nagy visszhangot kapott viszont néhány mondata, amikben arról írt, bárcsak Keanu Reeves halt volna meg Heath Ledger és River Phoenix helyett.

Ezekről a megjegyzésekről van szó:

„Miért van az, hogy az olyan eredeti gondolkodók, mint River Phoenix vagy Heath Ledger, már halottak, de Keanu Reeves még mindig köztünk van?”

És (Chris Farley 1997-es túladagolása kapcsán):

„Lyukat ütöttem a falba Jennifer Aniston öltözőjében, amikor meghallottam. Bezzeg Keanu Reeves még mindig itt van köztünk.”

Perry a könyv megjelenése után nem sokkal nyilvánosan bocsánatot kért a kijelentésekért. Akkor azt mondta, nincs semmi problémája a színésszel (sőt, nagy rajongója), találomra választotta a nevét, és csak azért juthatott az eszébe, mert egy utcában laknak.

Most azt is közölte, hogy a könyve későbbi kiadásaiban már nem fog szerepelni Reeves neve.

Perry hozzátette, személyesen még nem volt alkalma elnézést kérni Reevestől, de ha összefutnak, megteszi.

„Hülyeséget írtam, bunkóság volt” – mondta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!