11 év után válik Reese Witherspoon és magyar származású férje

2023. március 25. – 07:37

Másolás

Vágólapra másolva

Reese Witherspoon és férje, a magyar származású Jim Toth bejelentették, hogy 11 év házasság után elválnak, írja az Independent.

Jim Toth már Amerikában született, de a családjából sokan éltek Magyarországon. Pénteken a pár közös közleményben osztotta meg, hogy meghozták a „nehéz döntést”, és elválnak, alig néhány nappal a 12. házassági évfordulójuk előtt. A párnak van egy közös 10 éves fia. A közleményük szerint a legfontosabb továbbra is a gyermekük lesz.

„A legnagyobb prioritásunk a fiunk és az egész családunk, miközben átkelünk ezen a következő fejezeten. Ezek az ügyek sosem könnyűek és rendkívül személyesek. Igazán nagyra értékeljük, hogy mindenki tiszteletben tartja a családunk magánéletét ebben az időszakban.”

A válás bejelentése után egy forrás a People-nek azt mondta, hogy ez egy barátságos döntés volt, és továbbra is a legjobb barátok maradnak.

Reese Witherspoon és Jim Toth 2010-ben találkozott először egy házibulin, ahol a lap szerint Toth megmentette Witherspoont egy részeg barátjától.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!