Ilyen az, amikor a kötél elszakad a halálugrás közben

2023. március 24. – 06:05

Ilyen az, amikor a kötél elszakad a halálugrás közben
Forrás: CNN

Másolás

Vágólapra másolva

Sokan halálközeli élményről számolnak be, miután kipróbálták a bungee jumpingot, de mit mondjon az a Hong Kong-i turista, akinek ugrás közben elszakadt a kötele? A vérfagyasztó thaiföldi felvételről a CNN számolt be, ide kattintva lehet megnézni>>>

A 39 éves férfi túlélte a balesetet, mert szerencséjére a gumikötél közvetlenül a leérkezés előtt pattant el, és ő így a vízbe csapódott. Az eset még januárban történt Pattaján, a férfi nem fedte fel a kilétét, csak annyit tudni róla, hogy Mike a keresztneve.

„A bal oldalamra estem, ott erős zúzódásokat szenvedtem. Olyan érzés, mintha valaki nagyon megvert volna” – mondta a CNN-nek.

Mike elmondta, hogy eredetileg azért ment az élményparkba, hogy kipróbálja a lőteret, de miután a barátai bátorították, bátorságot gyűjtött a bungee jumpinghoz. Körülbelül tíz emeletnyi magasságból ugrott le.

„Nagyon magas volt, ezért behunytam a szemem. Azt terveztem, hogy majd csak akkor nyitom ki, amikor a kötél visszaránt, de mire feleszméltem, víz volt körülöttem” – idézte fel a történteket Mike.

Annak ellenére sikerült a felszínre jönnie, hogy a lábán összegabalyodott az elszakadt kötél. Belegondolni is szörnyű, mi történt volna olyasvalakivel, aki nem tud úszni, mondta.

Az ugrásért természetesen nem kellett fizetnie, és az élménypark kifizette az orvosi vizsgálatok költségét is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!