Nyáron újra oltár elé áll a 92 éves Rupert Murdoch

2023. március 20. – 22:06

Nyáron újra oltár elé áll a 92 éves Rupert Murdoch
Rupert Murdoch egy 2018-as konferencián – Fotó: Drew Angerer / Getty Images North America / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Rupert Murdoch, a 92 éves ausztrál milliárdos eljegyezte barátnőjét, Ann Lesley Smith-t – írja a CNN. A jobboldali médiabirodalom feje ezt az egyik lapjában, a New York Postban hozta nyilvánosságra. Ez lesz Murdoch ötödik házassága.

Murdoch azt mondta, hogy szeptemberben ismerte meg a menyasszonyát, mikor Smith a milliárdos kaliforniai borászatában járt. Murdoch, aki negyedrészt írnek vallja magát március 17-én, Szent Patrik napján kérte meg Smith kezét. Az esküvőt nyár végére tervezik.

„Mindketten alig várjuk, hogy együtt töltsük életünk második felét”

– mondta Murdoch.

A 66 éves Smith azt mondta, hogy a média iránti közös érdeklődésük vonzotta őket egymáshoz. Smith előző férje a 2008-ban elhunyt Chester Smith country-zenész és rádiós, tévés igazgató volt.

„Ruperthez hasonlóan a férjem is üzletember volt. Helyi lapoknak dolgozott, rádió- és tévéállomásokat fejlesztett, és segített az Univision (spanyol nyelvű tévécsatorna) népszerűsítésében. Szóval beszélem Rupert nyelvét. Ugyanazokat a nézeteket valljuk”

– magyarázta.

Murdoch első felesége egy volt légiutas-kísérő, Patricia Booker volt, akit az újságíró Anna Murdoch követett. A harmadik felesége Wendi Deng vállalkozó volt, a negyedik pedig Jerry Hall egykori modell. Tőle 2022 augusztusában vált el. Murdochnak hat gyereke van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!