Otthonában végzett kedvenc tech podcasterével, akit előtte hónapokig zaklatott

2023. március 12. – 15:14

Másolás

Vágólapra másolva

Washingtoni otthonunkban végzett egy podcasterrel és férjével a kamionosként dolgozó Ramin Khodakaramrezaei – írja az Insider. A gyilkosság előtt a férfi nemcsak hallgatta Zohreh Sadeghi podcastját, ami technológiával kapcsolatos témákat dolgozott fel, hanem hónapokon át zaklatta is a 33 éves nőt. Sadeghi férje az Amazonnál dolgozott szoftvermérnökként.

A rendőrség szerint a gyanúsított egy nyitott ablakon keresztül jutott be a pár házába hajnali 2 óra körül, majd lelőtte őket, és végül magával is végzett. Sadeghi édesanyja is a házban volt azon éjszakán, ő viszont el tudott menekülni egy szomszéd házba, ahonnan hívta rendőröket. Sadeghi, férje és az elkövető is a helyszínen meghalt.

A nyomozás szerint Khodakaramrezaei azután kereste fel először a Sadeghit, hogy meghallgatta a műsorát, majd később összebarátkoztak. Darrell Lowe redmondi rendőrfőnök a Daily Beastnek azt nyilatkozta, hogy a dolgok azonban eszkalálódni kezdtek közöttük. Khodakaramrezaei zaklatta Sadeghit, az is előfordult, hogy egy nap alatt több mint 100-szor hívta fel a nőt. Követte, és nemegyszer felbukkant az áldozat otthonánál is. Sadeghi ezen a ponton a bírósághoz fordult, és távoltartási végzést kért a férfi ellen. Ez azonban nem akadályozta meg Khodakaramrezaeit abban, hogy megölje a podcastert és férjét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!