Tíz új város építését és repülő járműveket ígért Donald Trump

2023. március 4. – 12:12

Másolás

Vágólapra másolva

Donald Trump szerint országa elvesztette merészségét, azért azt tanácsolta, hogy építsenek tíz új „szabadságvárost” az Egyesült Államok területén, ezzel megteremtve az új jövőt Amerikában – számolt be Trump nagyravágyó terveiről a CNN.

Trump azonban nem állt meg a tíz vadonatúj város gondolatánál, a közlekedést is forradalmasítaná:

arról beszélt, hogy az közeljövőben repülő autókkal közlekedhetnének az amerikaiak.

Elmondta, hogy nagy amerikai és kínai cégek azon versengenek, hogy ki tudja előbb kifejleszteni a repülő járműveket családoknak és magánszemélyeknek. „Amerika és nem Kína fogja vezetni a megújulást a légi közlekedésben is” – tette hozzá.

Trump a négyperces videóban arról beszélt, hogy Amerika korábban olyan projekteket valósított meg, amelyek teljesen elképzelhetetlennek tűntek. Szerinte ezt a merészséget az utóbbi időben elfelejtették – igaz, állítása szerint négyéves elnöksége alatt igyekezett ilyen nagyívű projekteket elindítani.

Felszólította továbbá az amerikai képviselőket, hogy támogassák a gyermekvállalást ösztönző programokat, és álljanak be azon terve mögé, amely megújítaná az Egyesült Államokat. „Tüntessük el a ronda épületeket, alakítsuk át parkjainkat” – tette hozzá. Donald Trump nem véletlenül sorolja jövőbeli terveit és azt, hogy szerinte mire lenne szükség. Elsőként ő jelentette be néhány hónapja, hogy 2024-ben is elindul az elnöki székért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!