Nincs remény Tom Sizemore felépülésére

2023. február 28. – 08:23

Másolás

Vágólapra másolva

„Tom Sizemore orvosai ma arról tájékoztatták a családját, hogy nincs további remény, és javasolták, hogy hozzanak életvégi döntéseket. A család jelenleg ezeket fontolja meg, és várhatóan szerdán kiadnak erről egy újabb közleményt” – olvasható az amerikai színész menedzserének közleményében, amit a CNN-nek küldött el hétfőn este. Charles Lago azt írta, köszönik a sok imát és támogató levelet, de most arra kérnek mindenkit, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a család magánéletét.

Tom Sizemore egy 2011-es gálán, Hollywoodban – Fotó: Gus Ruelas / Reuters
Tom Sizemore egy 2011-es gálán, Hollywoodban – Fotó: Gus Ruelas / Reuters

A többek között a Ryan közlegény megmentéséből ismert színész nemrég kritikus állapotba került, miután Los Angeles-i otthonában agyvérzést szenvedett, azóta kómában van és intenzív osztályon kezelik.

A 61 éves Sizemore Michael Horvath őrmestert játszotta a Ryan közlegény megmentésében, de szerepelt a Black Hawk Downban és a Született gyilkosokban is.

Korábban több rendőrségi ügye is volt, köztük kábítószerrel való visszaélés, illetve több erőszakos bűncselekmény is. 2003-ban elítélték családon belüli erőszakért, 2006-ban nem vallotta magát bűnösnek, mert metamfetamint használt egy motel előtt.

Sizemore-t 2009-ben és 2011-ben is letartóztatták Los Angelesben volt házastársa bántalmazásának gyanújával, 2018-ban pedig egy akkor 26 éves színésznő indított pert ellene, azt állítva, hogy a férfi 11 éves korában bántalmazta őt a Született gyilkosok című film forgatása alatt. Sizemore minden vádat tagadott, a keresetet pedig később elutasították.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!