A feldarabolt hongkongi modell újabb testrészeit találhatták meg

2023. február 26. – 16:42

Másolás

Vágólapra másolva

Egy leveses fazékban találhatták meg a kedd óta eltűnt 28 éves modell-influenszer, Abby Choi fejét és néhány bordáját azután, hogy a hongkongi rendőrök pénteken ráakadtak egy hűtőszekrényben a modell lábára. A hatóságok egy hongkongi lakásban találták meg a hűtőt. A lakás átkutatásakor a személyes irataira is ráakadtak, továbbá a Tai Po kerületben található Lung Mei Village-i lakásban húsdarálók, láncfűrészek, kesztyűk és maszkok is voltak. A további testrészekre azután akadtak rá, hogy kutatást tartottak egy temetőben, illetve hogy alaposan átvizsgálták a lakást.

A nő halálának hátterében pénzügyi vita állhat, írja a South China Morning Post, és hozzáteszik, hogy gyilkossággal a nő volt apósát és annak idősebb fiát gyanúsítják. Nem volt nehéz kapcsolatot találniuk a rendőröknek a volt apóshoz – korábban ugyanis ő bérelhette ki azt a lakást, ahol a nő lábát megtalálták.

Choi volt férjét még vasárnap is a rendőrségen tartották, hogy kikérdezzék, de nem emeltek vádat ellene. Abby Choi nemzetközileg ismert modell volt. Legutóbb a L'Officiel Monaco magazin címlapján szerepelt, de kedd óta senki nem látta, így valaki bejelentette a rendőrségen az eltűnését.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!