Meghalt egy virginai férfi, miután rázárult az induló vonat ajtaja a kutyája hozzá kötött pórázára

2023. február 18. – 12:15

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt egy férfi, miután a hozzá kötött kutyapóráz beakadt egy induló vonat ajtajába, ami végigvonszolta a férfit a peronon az amerikai Virginia állam egyik állomásán – írja a SkyNews.

Harold Riley már leszállt a vonatról, de a hozzá kötözött kutya még a kocsiban volt, amikor a vonat ajtajai bezáródtak, és a jármű elindult. A vonat végighúzta a férfit a peronon, majd egy ideig a síneken is. A kórházban nyilvánították halottnak.

A Metro Transit Police szerint a kutya nem tűnt szolgálati állatnak, de Riley hozzátartozói szerint a Daisy nevű kutyán rajta volt a szolgálati mellény. A szabályok szerint a hivatalos segítő kutyákon kívül háziállat csak hordozóban utazhat a szerelvényeken. A Metro Transit Police vizsgálja a baleset körülményeit. Annyit közöltek, hogy a vonat vezetője két biztonsági ajtóellenőrzést is végzett, mielőtt elindult volna.

A kutyát először menhelyre szállították, de Riley lányai azóta elhozták onnan, és már örökbe fogadó családot is találtak neki. Az 50 éves férfinak négy unokája is volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!