A mosdóban erőszakolhatta meg 23 éves áldozatát a szexuális zaklatással vádolt Dani Alves

2023. január 22. – 15:48

Másolás

Vágólapra másolva

12 évig terjedő börtönbüntetéssel nézhet szembe a Barcelona korábbi futballistája, a brazil Dani Alves, akit egy 23 éves brazil nő jelentett fel, akinek állítása szerint a játékos december 30-án egy barcelonai szórakozóhelyen a bugyijában nyúlkált és szexuálisan zaklatta – írja a Diario AS spanyol sportújság. A 39 éves futballistát január 20-án idézték be a katalán város rendőrségére, ahol vallomást tett, majd egy rendőrautóban távozott. A hírek szerint Alvest őrizetbe vették és a bíróságra elé vitték.

Amit eddig az ügyről tudni lehet: a Diario AS cikke szerint a futballista feleségével, Joana Sanz modellel utazott Spanyolországba, hogy ott ünnepeljék az új évet. Szilveszter előtt egy nappal, Alves a barátaival találkozott Barcelona előkelő városrészben, a Sant Gervasi – Galvany lakónegyedben, majd együtt továbbindultak egy Sutton nevű szórakozóhelyre. A focistát feljelentő 23 éves nő a katalán rendőrségen tett vallomásában azt mondta, hogy miután barátnőjével ők is bejutottak a klubba, egy pincér szólt nekik, hogy Alves a barátaival szeretné őket meghívni a Sutton VIP-részébe.

Ahogy arról az El Mundo spanyol lap is beszámolt, Alves először nem fedte fel a nő előtt, hogy ki is ő valójában, Alves állítólagos áldozata pedig azt állította, hogy nem ismerte fel a férfit. A brazil nő a vallomásában azt mondta a hatóságoknak, hogy miközben a focistával táncolt, Alves azt akarta, hogy megfogja a péniszét, de ő mindig próbált ellenállni a férfinak. Majd később a focista állítólag arra kérte, hogy kövesse őt a VIP-részleg egyik fürdőszobájába, ahol a bántalmazás is történhetett, hajnali fél öt körül.

A 23 éves brazil nő azt mondta a rendőröknek, hogy a férfi megütötte és megerőszakolta őt.

A történtek után Alves a barátaival távozott a szórakozóhelyről. A nő pedig barátnőihez sietett, majd rögtön szóltak a biztonságiaknak, akik rendőrt és mentőt hívtak a helyszínre. A 23 éves nőt a barcelonai Clínic kórházba szállították, ahol alaposan megvizsgálták, és a testén dulakodásra utaló sérüléseket is találtak. Három nappal később a brazil nő hivatalos rendőrségi feljelentést is tett, átadta a hatóságoknak a kórházi vizsgálatok eredményeit és azokat a ruhákat is, amiket aznap viselt.

A nő rendőrségen tett vallomását több minden is alátámasztja. Nemcsak a begyűjtött tárgyi bizonyítékok, hanem az éjszakai klub biztonsági kamerái által rögzített felvételek is. A videón ugyanis tisztán látszik, hogy Alves és a lány együtt voltak az este folyamán, és a barcelonai székhelyű újság, az El Periódico szerint a kamerák azt is rögzítették, ahogy a brazil futballista ki-be járkál a VIP-részleg mosdójába, ahol a hatóság a nyomozás során ondónyomokat is talált.

Alves egyelőre tagadja, hogy bármi is történt volna, az Antena 3 spanyol tévécsatornának azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs, ki ez a nő. Miközben az El Periódico szerint a focista többször is megváltoztatta a vallomását, és elismerte, hogy valóban együtt volt a 23 éves nővel azon az éjszakán, de azt mondta ebbe a nő is beleegyezett. Dani Alves továbbra is előzetes letartóztatásban van.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!