Medvegyev jóslata: Magyarország elfoglalja Nyugat-Ukrajnát, Elon Musk nyeri az amerikai elnökválasztást

2022. december 27. – 11:48

Másolás

Vágólapra másolva

Tíz pontból álló újévi jóslatgyűjteményt írt ki Twitter-oldalára Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök – szúrta ki a 444. Medvegyev, aki Putyin mellett sokáig Oroszország második embere volt, a lehető legkülönfélébb témákban agyalt egy nagyot, a tíz pont lényege:

  1. Az olaj ára hordónként 150 dollárra, a gáz ára köbméterenként 5 dollárra emelkedik.
  2. Az Egyesült Királyság visszalép az EU-ba.
  3. Az EU szétesik Nagy-Britannia visszalépése után, az eurót pedig nem használják többet.
  4. Lengyelország és Magyarország elfoglalják a valamikori Ukrajna nyugati régióit.
  5. Megalakul a Negyedik Német Birodalom Németországból és az olyan csatlósállamaikból, mint Lengyelország, a balti államok, Csehország, Szlovákia, a Kijevi Köztársaság stb.
  6. Háború tör ki Franciaország és a Negyedik Birodalom között, Lengyelországot megint felosztják.
  7. Észak-Írország kiválik az Egyesült Királyságból, és csatlakozik az Ír Köztársasághoz.
  8. Polgárháború tör ki az Egyesült Államokban. Kalifornia és Texas kiválnak, Texas egyesül Mexikóval. A polgárháború után felosztják az országot, a republikánus államok egy részében Elon Musk nyeri az elnökválasztást.
  9. Minden nagy tőzsde kivonul az Egyesült Államokból és Európából, és átköltözik Ázsiába.
  10. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank összeomlik. Az euró és a dollár helyett a digitális fizetőeszközöket használják majd.

A felsorolásra Elon Musk az Epic thread! (magyarul körülbelül nagy agyalás!) tweettel válaszolt. A Muskról szóló portrénk itt olvasható.

Medvegyev Putyin fontos szövetségeseként 2005 és 2008 között miniszterelnök-helyettes volt, majd 2008 és 2012 között elnökként helyettesítette főnökét. 2012 és 2020 között miniszterelnök és Oroszország második embere volt, 2020 januárjában kormányával együtt lemondott.

A háború kitörése óta elég durva kijelentéseket tett, legutóbb például arról beszélt, hogy Oroszország az új világrendet építi, ami az egyenlőségre épül, illetve hogy szerinte a Nyugat egyre közelebb kerül a világháborúhoz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!